onsdag 6 maj 2009

Nu är det nog! Rapport om 1:a maj

Veronika, Lisa, Märi, Maria och Emma (och Malcolm bakom kameran) deltog i 1:a maj firandet på Musikhuset, här poserar vi vid infobordet :)

Intakto hade ordnat det så bra i kajutan! Alla bjöds på mat, en jättegod soppa med bröd och hummus efter demonstrationståget, självklart vegan. Det fanns också billigt vegan-fika, bullar, kakor, äppelpaj m.m, m.m. Vi behövde alltså knappast gå hungriga.

Tyvärr var det inte särskilt mycket folk just där vi stod, utan alla var en trappa upp och lyssnade på de olika banden. Några underskrifter fick vi i alla fall, och vi sålde åtminstone några pins. Så här i efterhand kanske det hade varit bättre att ha vårt infobord på Slottstorget istället. Alltid lätt att vara efterklok!

Trevligt var det i alla fall! Vi fick tid att umgås och diskutera djurrätt, och vad vi ska hitta på i framtiden. Dessutom kunde vi springa iväg till Klassfesten och lyssna lite. På Musikhuset spelade Follow him to the edge of the desert med djurrättsbudskap och Djurens Rätt t-shirt. Stort plus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar